Lookbook P/E 2012: Day & Night

És normal que en aquesta època surtis de casa ben d’hora (això els que treballem) i en tornis tard. Es fa més vida al carrer (si la calor ho permet).
I no cal que a cada hora del dia t’hagis d’anar canviant de roba.  Pots aprofitar el mateix vestit, faldilla o pantalon però canviant els complements: Sabates planes o de taló, jerseis o americanes, bolso o clunch. Segons sigui de dia o de nit.
El mateix vestit groc, tan et serveix per un dia de feina, com per anar a sopar amb amics. El que hem canviat son tots els complaments: Jaqueta, sabates i bolso beig (Michael Kors) pel dia; caçadora, clunch i sandalia negra  (de Zara) per la nit.
Amb aquesta convinació no cal canviar-li res, en principi. Poder la bossa doncs per sortir a la nit va molt millor un bolset petit.
(Vestit de la linia Marc by Marc Jacobs, Bossa d’Armani Jeans, arrecades i rellotge de Michael Kors i les sabates en podeu trobar unes de semblants a Adolfo Dominguez)
Amb aquest vestit llarg de Dorothee Shumacher anem bé tan amb sabates planes de dia o de nit, igual que si ens el posem amb talons. És molt portable a tota hora i per tota ocasió.
Una jaqueta texana com a complement a un look, de seguida li dona un aire més informal, més CASUAL. Com és el cas d’aquesta combinació. De totes maneres si li volguès donar un gir més elegant em posaria una cinturó-faixa negra de roba a sobre de la cintura texana del vestit. (Vestit Dolce & Gabbana, Jaqueta Mango, Bossa model Candy de Furla, Salndalies de Crhistian Louboutin, Rebeca negra de Dorothee Shumacher i bolset vermell amb forma de flor de LOLA CASADEMUNT. )
Una última proposta. Inspirant-me en un look de Olivia Palermo (it-girl que crea tèndencia), us proposo uns patalons palazzo de Mango (apunteu-vos aquest nom, doncs aquest hivern estaran de moda) amb un blazer i un bustier, més uns complements senzills i ja estereu llestes per tot el que us esdevingui durant el dia i/o la nit.

FINS AVIAT
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *