Los Itinerantes de FOgO.

Los itinerantes de FOgO, una experiencia inoblidable
El passat dijous (30/07/2015) em vaig lligar la manta el cap i de la mà del Club Kviar em vaig apuntar a un sopar clandestí. Los itinerantes de FOgO, es deia l’esdeveniment. Mireu si n’era de clandestí que ens van recollir amb autocar a Barcelona i ens van portar a tots els comensals junts a lloc.

El lloc triat fou al Penedès, al Mas Rabell de Fontenac, a Sant Martí de Sarroca. Una masia catalana del segle XIV propietat de Bodegas Torrres. Una cucada de masia, si m’ho permeteu dir així.

vinyes Mas Rabell de Fontenac. comcadadia-com

I què és això dels “ITINENRENTES DE FOgO”? Doncs és un forma de fer conèixer la cuina brasilera amb un toc d’aventura i que gràcies al cuiner Joao Alcantara i tot el seu equip esdevé tota una gran experiència.

detalls de l'entorn - comcadadia.com

El sopar constava de tot de plats degustació amb productes autòctons del Brasil. Alguns prou coneguts com la tapioca, la iuca o el maracujà i d’altres ben nous per mi com el “palo de ajo”, un gaspatxo de Açai, un tallarin de xocolata o el més exòtic que he tastat mai: una formiga de l’Amazones que tenia molt gust de cítric. Evidentment tot regat amb vins de Bodegas Torres.

lengua a baja temperatura - comcadadia.com

Joao Alcantara és el cuiner particular de Dani Alves (el jugador del F.C. Barcelona) i tots dos van crear l’empresa Alquimia Fogo. Bàsicament es dedicaven a fer càterings i de Xef a domicili. Després ja van començar a fer també cursos de cuina i l’última aventura ha sigut aquesta dels sopars itinerants, Los itinerantes de FOgO.

 

No sé si va ser per l’entorn, el menjar, els vins i la companyia o per tot plegat que la nit va ser màgica. Una nit plena de sorpreses!

entre vinyes - comcadadia.com
Entre les vinyes. Look escollit: vestit de Dorothee Schumacher.

 

P.D. M’agradaria donar les gràcies a Teresa Martí (Relacions públiques de FOgO) per haver estat tan atenta més enllà de què la feina li demana.
Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *