Los Itinerantes de FOgO.

Los itinerantes de FOgO, una experiencia inoblidable
El passat dijous (30/07/2015) em vaig lligar la manta el cap i de la mà del Club Kviar em vaig apuntar a un sopar clandestí. Los itinerantes de FOgO, es deia l’esdeveniment. Mireu si n’era de clandestí que ens van recollir amb autocar a Barcelona i ens van portar a tots els comensals junts a lloc.

El lloc triat fou al Penedès, al Mas Rabell de Fontenac, a Sant Martí de Sarroca. Una masia catalana del segle XIV propietat de Bodegas Torrres. Una cucada de masia, si m’ho permeteu dir així.

vinyes Mas Rabell de Fontenac. comcadadia-com

I què és això dels “ITINENRENTES DE FOgO”? Doncs és un forma de fer conèixer la cuina brasilera amb un toc d’aventura i que gràcies al cuiner Joao Alcantara i tot el seu equip esdevé tota una gran experiència.

detalls de l'entorn - comcadadia.com

El sopar constava de tot de plats degustació amb productes autòctons del Brasil. Alguns prou coneguts com la tapioca, la iuca o el maracujà i d’altres ben nous per mi com el “palo de ajo”, un gaspatxo de Açai, un tallarin de xocolata o el més exòtic que he tastat mai: una formiga de l’Amazones que tenia molt gust de cítric. Evidentment tot regat amb vins de Bodegas Torres.

lengua a baja temperatura - comcadadia.com

Joao Alcantara és el cuiner particular de Dani Alves (el jugador del F.C. Barcelona) i tots dos van crear l’empresa Alquimia Fogo. Bàsicament es dedicaven a fer càterings i de Xef a domicili. Després ja van començar a fer també cursos de cuina i l’última aventura ha sigut aquesta dels sopars itinerants, Los itinerantes de FOgO.

 

No sé si va ser per l’entorn, el menjar, els vins i la companyia o per tot plegat que la nit va ser màgica. Una nit plena de sorpreses!

entre vinyes - comcadadia.com

Entre les vinyes. Look escollit: vestit de Dorothee Schumacher.

 

P.D. M’agradaria donar les gràcies a Teresa Martí (Relacions públiques de FOgO) per haver estat tan atenta més enllà de què la feina li demana.

Tags

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *