Mama, posa’t guapa!

Quan la meva filla era petita (oh, com passa el temps!) recordo que sempre em deia: Mama, posa’t guapa per venir a buscar-me al cole!.

En principi no sabia perquè ho deia, perquè jo sempre he anat “guapa”. Fins que un dia em va dir tot assenyalant a la mamà d’algun nen, que no volia que jo  fos com ella.

La mamà en questió tenia més o menys la meteixa edad que jo, la mateixa alçada i pes que jo, peró no la mateixa imatge que jo. Tot i que les dues anàvem amb texans, els seus es veien vells, un pel bruts i una mica esparracats. Les dues portavem una samarreta, Jo blanca  i ella amb missatge del tipus “BAR MANOLO”.
Jo portaba unes deportives blanquetes d’aquestes tipus Victoria, ella xancles i les ungles sense arreclar. Jo un pullover als hombros, un mocador de colors i una bosa en bandolera. Ella nomès duia les claus de casa a la mà.

Suposo que haureu pensat que alguna raó tindrà aquesta mamà per anar aixi, peró crec que no és escusa.
En aquella època jo també m’estava a casa, no treballava fora, peró no per això em vaig descuidar i menys per sortir al carrer.

En aquesta època de vaques primes hi ha un munt de recursos per no descuidar-nos, sobre tot per donar bon exemple als nostres fills.

I començaré per el cap de munt:

ELS CABELLS:

No pots anar a la pelu gaire sovint? Cap problema. Planteja’t fer-te un tall pràctic, fàcil de mantenir i que respecti el tarannar natural del teu cabell. Vull dir que et permeti sortir de la dutxa, i que nomès necessitis utilitzar el sacador per treure-li l’accès d’aigua. Això el teu perruquer/a si és un bon professional, sabrà perfectament quin és el tall que et serà mès còmode i que t’afavorirà més.

Que et toca tenyir-te’l perquè ja comences a tenir alguna cana?. Gràcies als Deus de totes les religions, al super hi ha un munt de productes que et permeten fer-t’ho a casa. Si no ho has fet mai pots demanar ajuda a alguna germana o alguna amiga. (que per això estem, per ajudar-nos mutuament, oi?)

LES MANS:

Un cop a la setmana i mentres estàs al sofà sentada mirant la peli del diumenge, per exemple, pots agafar una llima i fer-te uns retocs a les ungles, posar-te una mica de crema que no ha de ser pas especifica per les mans, la del cos també serveix. I et compres un pintaungles d’aquells de llarga durada i així no hauras  d’anar-les retocant en uns quants dies.

I ara la ROBA:

Low-cost, low-cost. Amb les botigues low-cost que proliferen a totes les ciutats, cada cop costa més vestir MALAMENT. Una cosa és que tinguis mès o menys gust en combinar-te la roba, peró pots buscar inspiració a INTERNET i COPIAR propostes que t’agradin.

Les sabates, mocadors, bosses i demès complements també a les botigues low-cost.

Mames, dedique-vos 5 minuts al dia a vosaltres. Penseu que la primera imatge que veuen els vostres fills quan es desperten cada matí és la vostra

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *