Marineres de ciutat

Ja fa un parell d’estius que les ratlles s’han tornat a posar de moda. En un principi les samarretes o jerseis de ratlles estaven relegats al temps que passaves de  vacances d’estiu a la platja, però cada cop s’han anat acostant més al interior. I quan dic interior em refereixo als looks de cada dia per la ciutat.
Em proposo ensenyar-vos uns quant looks per il·lustrar-ho i perquè de pas trobeu inspiració. Ja veureu com algun s’ajusta al vostre estil.
I començarem per les parts de d’alt.  Com podeu comprovar a part de combinar-ho amb blanc, les ratlles ens permeten jugar amb altres color, com en la foto de la dreta. Igual podeu posar verd, com vermell, carbassa, fucsia…
O li podeu donar un aire “très chic” amb aquestes faldilles amb una mica de vol. Per mi és una tipus de faldilla que em va molt bé per disimular una mica d’excès de malucs que tinc…. Això si, marqueu-vos bé la cintura amb un cinturó per desviar l’atenció dels malucs i veure-us més femenines.
Tres mesures de ratlles diferents: finetes, mitjanes i amples
Per les nostres filles….
Igual com tenim faldilles curtes, també hi ratlles als vestits llargs. Una mica mès complicat d’aconsellar, peró si jo me n’haguès de posar un, sense duptar que em quedaria amb el del mig i no és perquè sigui de Oscar de la Renta ( o poder si!) sino per la forma triangular de les ratlles que a més d’allargar visualment la silueta, també estilitza.
La ratlles no han d’esser forçament blaves, negres o vermelles. Poden ser de diferents colors com en aquest look que ens proposa Carolina Herrera de la col·leccio P/E 2013
O aquest altre que et pot servir per anar a treballar, per un dinar o simplement per sortir a passejar.
Si t’agraden les ratlles, hauries de tenir present només un parell de coses. Les peces de roba amb ratlles horitzontals engreixen i les verticals aprimem. Heu de tenir en compte el lloc del cos on us les poseu. Si tens molt maluc (cadera), procura no posar-te ratlles en aquesta zona i menys si són amples i horitzontals, encara s’eixamplarà més. Si es una samarreta i tens molt pit, procura que l’escot sigui en  V baixa, i no gaire escotat.
Tampoc us heu d’obsessionar, lo millor és provar-se varies peces de roba i de diferents mesura de ratlles i vosaltres mateixes comprovareu quina us queda millor. Ningú coneix com és el teu cos com tu mateixa. I si sempre busques looks que t’acostin a la figura de rellotge se sorra, no et pots equivocar i estaràs rebatedora.
Apa, doncs ja podeu a sortir a nevegar per aquest mar de ratlles….
FINS AVIAT

NOTA: totes les fotos són de PINTEREST.COM

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *