NADAL 2012 : Sopars i Soparets

En aquestes dates properes al Nadal, proliferen com bolets els sopars i soparets: d’empresa, del grup del futbol dels nens, d’antics companys del “cole”, de la coral de Gospel  (que és el meu cas), amb amics, benèfics, etc.

Segurament que alguns d’aquests events també han patit les retallades  i segurament aquest any  el lloc escollit, no serà tan glamouròs com en èpoques passades.
Em proposo donar-vos 4 consells, senzills, perquè la feina d’escollir conjunt no sigui tan anguniosa:
La sort que tenim és que sabem exactament ON es celebrarà. Això ja ens donarà una idea de com hauria de ser o de com NO hauria de ser (que també és important) el nostre look
Restaurant Informal:
El primer que ens passa pel cap és un look de llenyataire. No us prohibiré anar amb texans (jeans) però li podeu donar un  toc festiu si us poseu una samarreta de lluentons discreta.
Look idea de Helleka by Polyvore
Sopar d’antics companys

Si el sopar és d’antics companys del “cole” la cosa es complica. Si tens la sort de que el pas del temps t’ha tractat bé i estàs “estupenda”, aprofita-ho i posat aquell vestit que et marca les corbes (que no és el  mateix que els “michelins) i uns bons “taconarros”  (Es clar, si el lloc on sopareu t’ho permet!), encara que  uns bons patalons de vestir i un bon escot també faran el fet.

Jennifer Aniston

Evidenment un LBD (un vestit negre) és una aposta segura, peró també pots apostar per una faldilla de pell, que aquest any “is very trendy”

Anna TC

Sopar de la coral de Gospel
La veritat que aquest és un dels sopars que més bé m’ho passo, doncs tenim molt bon rotllo amb les companyes. Per aquesta ocasió he triat un look de tendència: faldilla llarga verda, bikers boots i jaqueta curta de pell.
Sopar VERY  formal:
He pensat que podria quedar de luxe un conjunt basat en l’esmoquin, prenent com idea el de YSL i que aquest any és una tendència que arrasa.

Anna TC

I si ets més atrevida…

 

Be, espero que aquestes propostes us serveixin de petita guia per una vetllada preludi de les que ja s’acosten….

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *