Nadal 2013 – Què em poso?A dos dies del Nadal (o dia i mig pels que celebrin la “Noche Buena”) he pensat que us agradaria no haver de pensar gaire en el que us posareu, sobre tot les que hem de preparar el dinar de nadal, parar la taula, posar els regals sota l’arbre….

Així que per les que NO aneu de convidades, sinó que sou les anfitriones us passo unes recomanacions:

Primera: Comoditat. Prepareu-vos un look  que us permeti moure-us còmodament. Oblideu-vos de mànigues de punys amples o que portin serrells i dels collarets llargs. Perquè? perquè segurament acabaran a dins d’algun plat de sopa o quedarà banyat de la beixamel dels canalons. Teniu més opcions, com els collarets Baby Doll, o unes grans i vistoses arrecades

Diferents escots, collarets diferents:Segona: Talons. A mi m’agrada molt portar talons i no em cansen, però per les que no esteu avesades hi ha un munt de models de tots els estils i de tendència amb taló de tascó o ” topolino” que s’ajustaran al look que hagueu escollit.

Tercera: Les mitges. Sempre que sigui possible escollirem unes mitges del mateix to o color que la sabata. A mi m’agrada molt posar-me una mitja ben espessa, “tupida” negra si la sabata és negra, així aconsegueixo que visualment se’m vegin les cames més llargues. També funciona amb el blau marí. Però si teniu dubtes us podeu posar unes de color carn o nude. Només cal que siguin de bona qualitat, perquè sino us pot desgraciar un look. Les  de les marques  LA PERLA i WOLFORD  són molt boniques i queden fantàstiques.Quarta: Els complements. Utilitzau-vos. No els deixeu al calaix. Treieu les perles a passejar. Els colls de pell i les estoles. Els complements estan de moda i realcen i donen lluïssor als looks. I si no us podeu permetre comprar.-vos un conjunt nou, podeu comprar-vos alguna peça de bijuteria ben llampant i així aconseguiu “heure la mare i els pardalets” (o sigui matar 2 pájaros de un tiro); per una banda actualitzeu una peça de roba que no és nova i per l’altre feu bona la dita catalana que diu: que per nadal qui res estrena, res val. Totels les dones hauriem de tenir un calaix destinat als complements…


I per si encara no ho teniu del tot clar, us adjunto unes quantes propostes perquè us hi pogueu inspirar.


Si voleu podeu  aprofitar els pantalons del vestit (traje) de l’oficina i nomès amb una camisa una mica mès d’arreclar i unes sabates boniques, ja teniu un 2-3 en un.


I si encara no ho teniu del tot clar, sempre podeu recórrer al LBD, al vestidet negre.Nomès em resta desitjar-vos:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *