Nadal i Cap d’Any 2014

Sembla imposible però ja estem al Nadal, altre cop i Cap d’Any que també ja arriba.

I què es porta aquest Nadal? doncs intentaré resumir-ho amb una paraula: Daurat.
Bé el brilli-brilli, per abreviar. Daurat, platejat, tutti colori, negre també (gràcies als lluentons).
Nomès això?, pensareu, quin aborriment. I si no m’agrada el brilli-brilli?. No correu tant que hi ha més coses, però aquesta n’és l’estrella. També és de tendència el vellut (com cada any, diria jo!), la pell, els vestits “lanceros”, els jerseis gruixuts de llana i una mena de jerseis, bé no us avanço res perquè vull que sigui una sorpresa.
Començem doncs, amb les combinacions de brilli-brilli:
Podeu reciclar un vestit de lluentons que tingueu i us podeu posar a sobre un jersei gruixudet d’un dels  que abriguen, per exemple, faldilles, tops, a solapes de les americanes. Els lluentons que brillint!
També podeu optar per una faldilla de tul. L’única cosa que heu de tenir en compte és el vol que tingui. Intenteu que us quedi ben marcada la cintura i que la faldilla no sigui molt ample, doncs de per si aquestes faldilles ja acostumen a ser-ho una mica.
També podeu optar pel vellut. Bona el·lecció! perquè no passa de moda i ara en trobareu en un munt de colors: negre (es clar) blau, vermell o granat,  verd, groc mostassa, i fins i tot vellut metalitzat.
Una atre opció que també està molt de moda aquest any són els looks anys 20, del tipus del Gran Gastby. Sedes i muselines ricament treballades amb fils d’or i plata i plenes de lluentons….

Bè amb aquestes 4 opcions crec que ja podeu anar preparant el vostre look.

Què heu de tenir en compte a l’hora descullir-lo? doncs sobre tot on el cel·lebrereu, no és el mateix fer-ho en un hotel de ciutat que en un de muntanya, per exemple.
Amb qui el passareu: acompanyats d’amics, amb la familia, amb nens o sense i sobre tot que vosaltres us sentiu còmodes amb la roba i complements que escolliu i que d’adapti a com sou vosaltres mateixes.
Ah i no us oblideu del més important, que aneu a passar-ho bé i que un bon somriure és el vostre millor al·liat en bellesa.
Que tingueu una bona entrada d’any!
FINS L’ANY QUE VE!
 #nadal #xmas #capdany #newyear #fashion
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *