Necessites un bon tall de cabell

necessites un canvi - comcadadia.com
Hi ha dies que et lleves pensant que necessites un canvi. Et mires al mirall i ho acabes de tenir clar: Necessites un bon tall de cabell!

Crec que sempre comencem els canvis pel cabell per dues raons: la primera perquè renovar tot el nostre vestuari ens sortiria massa car y segona perquè, al cap i a la fi, un bon tall de cabell i renovar-ne el color és més barat i el resultat és immediat i evident.

Doncs per si aquest és el teu cas, aquí tens una petita guia de les tendències de pentinats per aquesta tardor-hivern.

tall de cabell swag - comcadadia.comSAWG. És un tall a capes llargues, on el serrell es torna imprescindible, espès i desendreçat. És un tipus de cabellera relaxada i ideal per cabells fins.

tall de cabell bob - comcadadia.com

BOB. Aquest tipus de tall ja fa temps que s’utilitza. És el tall estrella escollit quan es vol fer un canvi look. És una mitja cabellera que no sobrepassa les espatlles, la llargada de la qual dependrà de la forma del teu rostre. Si la teva cara és rodona o quadrada és millor que la llargada passi un parell o tres de dits per sobre o per sota de la mandíbula per evitar que se’t marquin més els trets i t’endureixi les faccions. Aquest tipus de pentinat et treu anys. Ideal per cabell llis.

tall de cabell waby bob - comcadadia.com

WABY BOB o WOB. És un tall d’estil bob però en la seva versió ondulada. Tall de mitja cabellera amb les puntes definides, ratlla lateral i molta textura que va bé a quasi tots els tipus de rostres. Ideal doncs, per dones de cabell fi i molt pràctic perquè no necessita gaire temps d’assecador i planxa.

Tall de cabell morrison - comcadadia.com

MORRISON.Rep aquest nom pel cantant Jim Morrison del grup THE DOORS. És un tall arrissat, per sobre de les espatlles i apte per cabelleres ondulades. Afavoreix sobre tot a persones amb el rostre ovalat o lleugerament allargat, d’aquesta manera el volum que aporta el ris compensa la llargada de l’oval.

Tall de cabell pixie - comcadadia.com

I l’últim i el més atrevit de tots: PIXIE. Afavoreix a casi tots els tipus de rostres. Admet un munt de pentinats i, el més important, et resta anys! És versàtil, còmode i femení. Si el teu cabell és llis, ets la candidata perfecta per aquest tipus de tall. És fàcil de manejar i pentinar. Funciona molt bé amb el cabell fi, fins i tot si no n’hi ha molt.

Només em resta donar-vos una última recomanació ja que necessites un bon tall de cabell. Si ja heu pres la desició de fer aquest canvi de look, deixeu-vos aconsellar també per la vostra perruquera (o pel perruquer), sobre tot si és assessora d’imatge i visagisme perqué us mirarà quin tipus de rostre teniu i de quin tipus és el vostre cabell per aconsellar-vos el millor tall per vosaltres.

Així que, ja em diras com t’ha anat!

 

 

Fins aviat!

Com Cada Dia by Anna Taulats

 

 

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *