New York, New York & Fashion Week

                              
Aquesta setmana les revistes de moda en la edició digital, van plenes de fotos. Fotos dels desfilades de moda de tots els dissenyadors que ens han presentat les seves propostes per l’estiu de l’any que ve. Peró la secció que té més èxit és la moda del carrer, el que s’anomena STREET STYLE. Ben cert és que cada cop més la inspiració ens ve del carrer.
També és uns bona manera de començar a veure les tendéncies d’aquest hivern. Com seria ensenyar les espatlles. Un gest i et cau un tirant, el resultat una imatge hiper femenina .
També ens serveix per copçar quins son els colors de moda i les formes, com el color gris, que des de ja fa unes temporades continua sortint.
Els colors “nous” per l’hivern com el fucsia i els de sempre com el negre. El que si és nou son les mànigues amb volum.
També es veuen molt contrastos, tot i que els tres vestits son estampats, es barregen els d’estiu amb els nous d’aquest hivern.
Els de faldilla amb volum, també molt femenins 
Alguna barreja de textures no sempre encertades, tot i que la foto de la dreta m’encanta. 
Tornen les camises de quadres, d’estil llenetaire algunes i les típiques de ratlles.

Els vestits d’aire masculí

Els pantalons de pinces, els estampats, i els texans de sempre acompanyats dels jerseys de tendència  com les “sudaderes” 
Ah, i com a tendència Pre-Fall trobem…sandalies.
Si us agraden, en trobareu unes de semblants a Bimba y Lola per 110€ (a Granollers, hi ha una botiga a la plaça de les Olles. 

Be, si voleu inspirar-vos més, podeu entrar a les webs de les revistes de moda que tenen seccions dedicats als streets Style d’arreu. 
FINS AVIAT 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *