On menjar

El cap de setmana passat vaig estar per L’Escala (Alt Empodà-Girona- Catalunya-Spain) i us volia recomenar un parell de llocs.


Del primer ja us en vaig parlar en el post d’Una Escapada Romantica. Ès una botigueta que venen anxoves de la marca Solé i ara també pots prendre un aperitiu: unes anxovetes amb pa amb tomàquet o uns boquerons, tot regat amb una mica de vermut de la zona o un vinet

L’altre proposta es tracta d’un restaurant: El Korpilombolo.
Camí ample, 40
17130 – L’Escala
Telf. 972 773 295
Els propietaris son una parella. Ell, en Pau,  és català i és el cuiner i ella, Anette, és de Suècia i està a la sala, per això el nom és tan extrany perquè ès el nom del poble matern de l’Anette.
És un lloc molt agradable, amb una decoració  senzilla i molt acurada i plena de detalls. Per exemple les ampolles d’aigua: Són omplertes amb aigua de l’aixeta i la fan passar per un filtre ecologic que la desmineralitza per deixar menys sediments en el nostre organisme.  I com que no ha etat transportada ni enmagatzamada s’evita una pèrdua de qualitat i l’ampolla és de vidre és reciclable.
La carta no és gaire extensa, peró suficient, doncs les seves propostes són molt acurades i amb productes de temporada dels pagesos de la zona. Ara també fan “platillos” tipus tapes molt ajustats de preu i amb molta verietat.
Un dels plats que mès m’agrada és la Tonyina vermella, doncs en Pau li ha agafat el punt i l’ha convertit en un dels seus plats estrella. Tampoc podem oblidar la influència nòrdica reflexada amb el plats de salmó, ren i fruites vermelles del bosc. Ah, i els postres…. senzillament GENIALS!.
Segurament estereu esperant un look per aquesta ocasió, doncs us recomano un toc informal, senzill sense estridències d’acord amb la decoració nòrdica del local.

Com que estem al costat de la platja, aprofitem per lluir un look nautic.
Bossa de Castañer
Sandalies de Asos
Ulleres d’aviador de Ray-Ban

Blau i blanc, una combinació que l’estiu sempre funciona.
Jo l’utilizo molt i precisament em faig un conjunt igual que aquest,
Les esperdenyes són de Castanyer
El bolset és de linia Lolissima de Lola Casademunt
les bermudes, jo en tinc unes de semblants de Zara igual que la semarreta.

Aquest look sempre funciona i ja és un clàssic, texans + camisa blanca,
el joc està amb els complements. 
Bon profit.
FINS AVIAT
Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *