Operació biquini 1 – fes exercici

Operació biquini - Cordant les bambes - comcadadia.com

Abans que ens comencin a bombardejar amb les noves tendències primavera-estiu 2017, estaria bé començar a pensar en l’operació biquini o banyador.

Avui parlaré de fer exercici i en el proper article, que l’anomenaré OPERACIÓ BIQUINI – 2, parlaré de la dieta.

Doncs som-hi!

Si tu ets de les que portes bé això de fer exercici regularment, sortir a correr i/o anar al gimnàs, etc., etc., ja no cal que segueixis llegint, aquest pas ja els tens superat. (ara, que si et quedes també t’ho agraïré i alguna cosa et pot interessar)

Però si ets de les que li té al·lèrgia (com és el meu cas) i tampoc t’agrada anar al gimnàs per A o per B, aquest article és per tu!

Primer de tot fes examen de consciència i identifica quin tipus d’exercici és el que a tu t’agrada i intenta portar-lo a terme. Cal que siguis coherent i pràctica: si t’agrada nedar al mar ara poder no n’és la millor època, que estem al mig de l’hivern, dona!

Jo t’explico el meu pla i te’l pots copiar si vols.

caminar es un bon exercici - comcadadia.com

 

Tinc diferents opcions: La primera, caminar. Caminar cada dia mínim 1/2 horeta seguida. Et poses roba còmode, les bambes o calçat adequat i surts al carrer. Pren qualsevol direcció i quan faci 15 minuts que camines, gires cua i tornes cap a casa. I ja està.

 

Quin avantatges te? A part dels beneficis mèdics (millorar la circulació sanguínia, activa la masa muscular, accelera la perdúa de pes, baix impacte sobre les articulacions, etc),  necessites poca indumentaria especialitzada, si tens més temps, camines més. I si algun dia no en tens gaire peró has d’anar a comprar pel barri, t’endús la llista i el cistell i primer camines 15 minuts sense fer parades i després aprofites per fer les compres que tenies previstes. Senzill, oi?

 

La segona opció va de ballar. Si t’agrada molt ballar (com és el meu cas) busques a YOUTUBE una classe de zumba, salsa, body moves, aerobic, etc. Hi ha tants vídeos que no te’ls acabes. Jo et recomano que et  muntis la playlist al teu gust amb les cançons que més t’agradin. Peró si ara mateix et fa mandra, et passo uns quants enllaços perquè puguis començar i a partir d’aquí ja buscarás els teus (ja no tens excusa per no començar!)

ballant zumba - comcadadia.com

body moves

zumba

aerobic

T’aconsello que també facis pilates i estiraments. Va molt bé per deixar anar la musculatura i re-posicionar el cos per culpa de les males postures que durant tot el dia anem practicant.

PILATES

Quins avantatges té fer-ho així, a casa? Doncs que t’hi poses a l’hora que a TU et va bé, sense necessitat d’haver de fer un “tetris” amb els horaris del gimnàs i les classes dirigides, els horaris familiars i els professionals i sense passar gens de vergonya si és que no fas els passos del tot coordinat o amb la intensitat que ho fan els altres assistens a la classe. NOMÉS DEPENS DE TU MATEIXA, per això es important el compromís i que no t’inventis excuses per saltar-te’l.

El que va molt bé, per no tenir temptacions d’engegar-ho a rodar, és buscar alguna cosa que et recordi perquè ho estás fent tot plegat, com podria ser una foto d’aquell conjunt d’estiu que t’agrada tant i que ara et queda com un botifaró.

Així doncs, a qué esperes a començar l’operació biquini o bananyador?

XOXO

Anna

imatges de pinterest. #operaciobiquini #ferexerci #guiadetendecies #lifestyle #beauty #consells #fashionblog

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *