Pels nostres Homes: Estiu 2013

e81e22fd843e6f4a83121ff4b21b6cc3

L’article d’avui el dedicarem als nostres homes.

Sort que l’estètica del “macho Ibericus” ja ha passat un mica a la història, tot i que en quedi algun reducte que a força d’anar contra corrent, encara s’aferra a la samarreta imperi, panxa cervesera i bermudes “Licosta” amb el l’anagrama del cocodril al revés.

Ara tenim als Cristianos Ronaldos, Sergios Ramos, etc de torn i hem passat del ja mencionat “Macho Ibericus” al “Choni-Homo” que no sé que és pitjor. No en tenen prou amb lluir un Tros de “pedrusco” a l’orella que et deixa sec cada cop que hi incideix la llum, uns cabells engominats al més pur estil de les nostres sirenes de la sincro, etc, etc, que s’enfunden unes samarretes 2 talles més petites perquè se’ls marqui un llamp de muscle que es veu que això fa “home-home”

imagesCAGW2126

Sergio ramos

 

 

 

 

 

 

 

Jo em decanto més cap a l’altre banda…la banda dels Xavi Alonso, Thierry Henry i Pep Guardiola…que transmeten la imatge de l’home fet a si mateix, la de l’home que es cuida en la justa mesura, que segueix la moda sense estridències, que es manté en forma per salut i que carai!, que sap envellir amb estil.

Xavi + therry

Pep G.

Algunes mirareu als vostres homes i pensareu que amb el pas del temps s’han espatllat una mica, però amb una camisa, pantalons i sabates de la talla i color adequats i tot amanit amb una gran dosi d’actitud, molta actitud positiva… es poden fer miracles.

I per mostra, un botó…

Començaré amb propostes per els nostres cinquantons i més … que no vol dir vells, sinó que són més sabis

no son grans son mes sabis

Què me’n dieu? Tot és questió desbrinar què els hi afavoreix més i intentar que ho apliquin. Ells sempre diuen que volen anar còmodes, peró aixó els hem d’ensenyar que cómode no és sinónim de “potol” (i perdoneu per l’expresió peró segur que m’heu entès perfectament)

Una altre proposta per aquest estiu és el conjunt camisa fosca + pantaló beig. Una mica morenet d’estiu, i les mànigues arremengades queden genials.

camisa fosca i pantalo beig

Amb bermudes? Es clar és estiu. De quin color? el que volgueu; blanques, vermelles, blaves, verdes….Lo important és combinar-ho amb una tipus de camisa o samarreta que li favoreixi.

bermudes de color 3-tile

Fixeu-vos que les camises son entallades. Si el vostre home té panxeta, no importa,  una camisa una mica entallada, visualment, el farà mès prim…

samarreta blanca-tile

Una peça tan bàsica té un munt de possibilitats, per alguna cosa se la considera imprescindible en un bons fons d’armari.

Si ha d’utilitzar blazer per la feina o per algun esdeveniment, també teniu un munt d’opcions ben estiuenques.

streetfsn by Nam

Open your mind, com diuen a fora… amb bermudes? yes, of course… molt trendy.

I ja per acabar un parell de consells: quines sabates queden bé segons com es vesteixin.

FASHION OLD MAN 20 - SABATES

I com portar les bermudes amb estil…

FASHION OLD MAN 18 - BERMUDES

Be això es tot…. o no…

grup homes dif edats
Aquest italians ens sabem un munt, d’això de l’estil!

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *