Per la Platja


Seguint amb les prospostes de la setmana de la Dones Reals, avui toca parlar dels banyadors. Una prenda que al llarg dels anys ha patit un munt de transformacions. Les nostres avantpassades anàven a la platja vestides, si, si vestides, doncs es limitaven a estar-se assegudes sota la umbrel·la perquè no els toquès el sol, no estava ben vist tenir la pell bruna del sol si eres de “bona família”. 
Gràcies que els temps han canviat i la moda dels banyadors també va anar canviant i cada cop eren més petits, Tant que el als anys 40 es va inventar el BIKINI. Vestit de bany que cosnta d’un sostenidor i una calceta. Evidentment va ser tota una revolució, peró fins els anys 60 no va arribar la seva popularitat. Es fa servir més que el banyador per prendre el sol doncs deixa més parts del cos descobertes. A Espanya el van introduir les extrangeres que venien a passar les vacances a les nostres platges.

Amb el temps els models han anat canviat com les modes, i ara tenim: triquinis, tankinis, bikines amb calceta brasilenya, tanga, etc…

Avui buscan per Internet he trovat varies propostes que vull copartir amb vosaltres. Son de La Redoute i si cliqueu sobre del nom us portarà a la pàgina i podreu aprofitar les ofertes que ara tenen.

Esquerra banyador amb efecte ventre pla
A la dreta un tankini que és un sostenidor amb cos de  samarreta incorprada.
Sembla que portis un banyador peró si vols tenor la panxa morena, l’arremangues cap amunt i ja està.Això es tot per avui, demà mès…..
Recordeu que si voleu ens podeu seguir al twitter amb els hashtags:

#curvasplayeras
#curvaspatrias
#mujeresREALEStodas
FINS DEMÀ
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *