PERFECT TOUCH RADIANCE de YSL

Fa uns dies em van convidar a una sessió de maquillatge  a la Perfumeria Júlia de Granollers (Cr. Anselm Clavé, 71 – 08402 Granollers – 93.860.42.37). Era per una promoció de productes d’Yves Saint Laurent.
M’agrada molt assistir a aquest tipus de sessions que la Perfumeria Júlia promociona perquè sempre aprens coses noves: noves tècniques de maquillatges, proves nous productes, etc.
Aquest cop vaig descobrir el fons de maquillatge amb el pinzell incorporat. Quina Idea!
La línia es diu PERFECT TOUCH RADIANCE. Té una gama de color de 6 tons i és súper fàcil d’utilitzar:
Remenes el pot un mica abans d’utilitzar-lo.
Col·loques la brotxa en posició ON
Pressiones lleugerament el tub i poses un petita quantitat de producte sobre el dors de la mà.
Tanques la brotxa (posició OFF.)
Impregnes la brotxa  en el maquillatge de fons y l’apliques sobre la cara amb petits toques des del centre cap l’exterior i ja està.
Avantatges:
Que quan ja l’has utilitzat un parell o tres de cops ja tens clar la quantitat de producte que necessites i ja no en malgastes.
I que s’ha acabat de portar al necesser de les pintures les espongetes brutes i que es trenquen bastant sovint.
Apart de la part pràctica del producte, també hi ha la part Beauty. Amb PERFECT TOUCH RADIANCE el rostre recobra la llum i la pell queda amb un to llis, uniforme i radiant per tot el dia.
Et notes la pell protegida, hidratada i lluminosa i l’extracte d’algues marines que porta, garantitza una bioprotecció natural contra els rajos UVA.
Pots complementar el maquillatge  amb:
Top Secret Pinceau  Eclat:
que s’ha d’aplicar abans del maquillatge i esborra el cansament del rostre.
Un tractament molt eficaç que unit a precisió d’una aplicació amb brotxa,s’ha inspirat en les tècniques dels Make-Up Artits, per aconseguir a l’instant un pell descansada, llisa i de tacte de vellut
Anti-Cernes YSL:
Per disimular la zona fosca dels ulls altrement dita ulleres. També es pot utilitzar per tot l’ull per unificar-ne la tonalitat. Es posa abans del fons de maquillatge.
I per finalizar el miraculòs TOUCH ECLAT.
Un il·luminador que es posa a sobre del fons de maquillatge.
Serveix per il·luminar tot l’ull (la parpella fixa i la mòbil), peró sense pesar-nos perquè si ens en posem massa podria semblar que portem un antifaç.
També serveix per disimular les linies d’expresió que tenim entre les celles i les dels costats de la boca.
Si a mès te’l passes pel contorn dels llavis aconseguiràs que et quedin més perfilats i els donaràs una mica més de volum.
Ah, i per acabar un truc: quan ja tingueu tot el maquillatge acabat, amb les sombres pels ulls, el coloret, pinta-llavis i les pestanyes pintades polvoritzeu per la cara una mica (nomès una mica) d’aigua Eau Thermale EVIAN o Avène o de qualsevol altre marca i així aconseguireu fixar tot el maquillatge i que us duri tot el dia.
Ja els heu probat? Ens ho expliqueu?
FINS AVIAT
Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *