Que li ragales a la mare?

Quan era petita celebrar el dia del Pare i el de la Mare era una data important. Feiem alguna manualitat a l’escola que els nostres progenitors rebien amb cara de felicita, tot i que ara reconec que algun cop era un “Xurro”, i amb orgull era exposada sobre el televisor fins que es descoloria (perque abans  l’aparell de TV era un “cacharro” que ocupava tan com un silló).
Quan m’ha tocat a mi rebre aquest honor, evidentment la meva cara també ha expresat aquella complaença i també he exposat el present en un lloc important de la casa, a sobre la tauleta al costat de la TV, perquè ara son planes i esclar no s’hi pot posar res a sobre…
Com que és una tradició que també ha anat agafan un caire més materialista i no crec que la meva filla de 19 anys estigui massa inspirada com per fer-me una regal fet per ella mateixa, crec que serà millor que li doni alguna idea ( a lo millor també serveix per donar ideas als vostres fills i filles, marits, companys o companyes)
La primera olorosa proposta ve de la mà de Carolina Herrera i és la nova fragància que es diu: Eau de parfum Sublime. Segons la propaganda oficial es tracta d’una fragancia ascaient per una dona femenina, sensual, apasionada i amb molt sentit de l’humor. A la web de El Corte Inglès val 76 €.
Que té de diferent? Els complements que han fet d’acord amb el perfum: unes sabates, un clunch que és igual al pot del perfum, un cinturó, uns guants, un mocador i una diadema.
Nomès he pogut trobar la foto del cinturó, peró al programa D.Lujo del canal Divinity del cap de setmana passat en van fer un reportatge si  es que voleu saber-ne més coses.
Una altre proposta: una subscripció per un any a quasevol revista de moda com per exemple: Elle, Vogue, Telva, etc.

La subsiscripció ANUAL a la revista en Paper val:
ELLE 42,00€. VOGUE 31.50€  i TELVA 12,99
normalment també estan inclosos tots els especials

També podeu regalar la subscripció DIGITAL si la mare és prou moderna
i té IPAD….


La següent proposta…Podrieu regalar-li a ella i a algunes amigues perque l’acompanyint una sesió D’Estilisme del Color a QUE ME PONGO segur que li agradarà saber quin color és el que més l’afavoreix i el perquè i s’ho passaran “pipa” (CLIQUEU A SOBRE DEL NOM EN LILÒS SI VOLEU MÉS INFO)Elisabet Olivé i Montse Guals propietaries de QUE ME PONGOBé espero que aquestes petites ideas us hagin ajudat a buscar el regal més bonic per la vostra mare, perquè ella es mareix això i molt més.
FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *