Rebaixes i el fons d’armari

Segur que aquests dies que estem en plenes rebaixes, haureu sentit parlar als diferents mitjans de comunicació (radio, Tv i revistes de moda) que una compra intel·ligent es basa a comprar peces que t’ajudin a tenir un bon Fons d’Armari.En Assessoria d’Imatge Personal quan parlem de Fons d’Armari, no ens referim a la part posterior i interior dels nostres armaris. (ah,ah,ah)

Un Fons d’Armari tampoc són aquelles 4 peces de roba que s’han guanyat aquesta etiqueta com són: el vestidet negre, l’abric càmel, la camisa blanca o el texà fosc. En tot cas aquestes peces en formen part.


Així doncs, que és un FONS D’ARMARI? Són les peces de roba mínimes que caldria tenir per vestir amb seguretat, estil i imatge pel dia a dia i per qualsevol ocasió, tan en la vida professional con personal.

Cada fons d’armari és ÚNIC per cada persona. Us posaré un parell d’exemples.

Exemple A): Dona de 45 anys, 3 fills en edat escolar. És recepcionista en un bufet d’advocats. Va al gimnàs 2 cops per setmana al migdia. Té sopars esporàdics amb amics a restaurants de moda. Els caps de setmana els dedica a portar als fills a les diferents activitats esportives que practiquen, per anar a comprar per tota la setmana, etc, etc.


 


Exemple B): Dona de 48 anys, 2 fills universitaris. Treballa en una revista de moda. Per feina ha d’assistir a inauguracions, presentacions de productes, estrenes de teatre i cinema, té dinars de feina força sovint i també viatge bastant. Els caps de setmana que té lliures li agrada anar a esquiar. 

Com podeu imaginar les peces de roba que aquestes dues dones necessita tenir en el seu armari seran ben diferents.

Per tant cada persona té el seu propi fons d’armari amb les peces de roba i complements necessaris que facin que et vegis guapa, segura i que et permeti  transmetre  la imatge adequada pel teu dia a dia.

Així doncs, acabaré comentant-vos que la finalitat última d’un fons d’armari es la de CREAR LOOKS (conjunts). I un conjunt bàsic estaria compost per:  

  • 1 part de baix : faldilla o pantaló
  • 3 parts de d’alt
  • unes sabates 
  • Un collaret o fulard

El que és interessant és que et puguis fer varis looks bàsics i que entre ells es complementin.


I us preguntareu, què té a veure tota aquesta “parrafada” amb les rebaixes. Doncs que fora bo que quan sortiu de compres i si  voleu aprofitar les rebaixes que penseu amb els conjunts bàsics que teniu a casa i com els podem completar amb les noves adquisicions.

FINS AVIAT
Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *