Sala de Premsa

Aparicions de COM CADA DIA a diferents mitjans de comunicació.
Es un honor per mi poder obrir aquesta pàgina, avui 9-01-2014, doncs fins no fa gaire temps no havia pensat que d’una afició, un “divertimento” em portaria a sortir per TV o a les pàgines d’una revista.
Qui m’havia de dir que al final seria la MODA qui acabaria d’omplir la meva vida.
D’una manca de temps per poder canalitzar un xic de creativitat fora de casa fent cursets varis, a plantar-me davant una pantalla d’ordinador i d’una manera autodidacte, crear un blog i alimentar-lo, més o menys cada setmana amb un article. I desprès crear un pàgina al facebook i al twitter i anar veient que cada dia els seguidors eren més… Això ès l’ostia!- vaig pensar i em vaig a puntar a un Master en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper per sentir-me més segura a l’hora de donar algun consell.
I mira per on, la meva dèria d’adequar les tendències de moda de cada temporada a una franja d’edat (que és la meva també) i que és la gran oblidada sobre tot en les revistes de moda quan ens parlen de moda, i ja no en parlem en aquest món de les Fashion Blogger, doncs aquesta dèria, com us deia, ha fet que sortís per la tele. Cinc minutets d’un total de 15, peró per mi va ser GENIAL!
L’altre va ser la revista VOGUE COLECCIONES de l’agost del 2012 i de la mà de empresa de bijuteria LOLA CASADEMUNT que em va convidar a un esdeveniment solidari de MANHATTAN TO BARCELONA

Sóc la 2a començant per la dreta