SANT TORNEM-HI

S’han acabat les festes i les reunions familiars i els torrons i les vacances dels nens (ja era hora!) i COM CADA DIA ens hem tornat a llevar per anar a la feina, els que encara en tenim. Sant tornem-hi, com deia la meva àvia.
Amb el regust, encara de les últimes copes de cava o de bon vi Sant Tornem-hi als embussos per anar a qualsevol lloc de la nostra geografia, a les preses, als nervis, als entrepans per l’esmorzar i a la carmanyola per dinar, al repàs de les taules de multiplicar dels nostres fills, als botons descosits de la bata del cole, a les activitats extraescolars, a la llista del Super, a la visita de control al dentista (on sempre saps quant entres però mai quan en surts), etc, etc. Vaja a la rutina de cada dia. I dono gràcies per tenir aquesta rutina, perquè ben mirat i tal com està el Món, dóno gracies i mil vegades gracies per la meva rutina.
P.D: Hi ha inundacions a Austràlia i a Andalusia, a Haití fa 1 any del terratrèmol i tot encara està igual, revoltes a Tunisia i a Xile, Iran, Irak i Pakistan mig en guerra, els Palestins i els Isrealians encara son enemigs.  Ho veieu perquè dono gracies a la meva rutina!
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Ana Bosch

    Anna, M’has fet venir al cap el “Parenostre” i la frase de “Beneit sigui el pà nostre de CADA DIA”.
    Nena, serà que el Gospel m’ha pujat al cap?
    Ets molt bona en tot i també escribint.
    No pares, sigue, sigue ……

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *