SANT TORNEM-HI

Com Cada Dia torna a estar en actiu.
Desprès d’unes merescudes vacances que he pogut carregar piles, afronto un nou any de posts amb ganes renovades i amb moltes ganes de renovació.

Mentrestant us en faig 5 cèntims dels  looks que he portat aquests dies.
Quan viatjo m’agrada anar còmode però no per això em poso qualsevol cosa, vull dir que si fas un viatge d’unes quantes hores amb cotxe (que ha sigut el meu cas), amb avió o vaixell  no cal posar-se uns Louboutin de 14 cm  ni les sabatilles d’estar per casa. A no ser que vagis ben mona per l’aeroport i desprès un cop d’alt de l’avió et posis més còmode.
Vàrem fer cas a la dita que diu “ANCHA ES CASTILLA” i cap allà que posàrem el  rumb al GPS.
Pel primer dia que vàrem fer la tirada llarga vaig escollir uns tomboy de Mango de color arena amb una samarreta blanca de Twint-Set de  temporades passades i unes espardenyes Castañer.
 La primera parada la vàrem fer a la Sierra de Salamanca (Miranda del Castañar). Allà durant el dia fa caloreta peró a la nit refresca i un foular i una jaqueta texana o una parka fineta són imprescindibles.

Continuant camí cap a l’oest, fem parada a La Alberca, Ciudad Rodrigo, a la costa portuguessa a  Aveiro i fins a Oporto.  Un viatge de costa a costa de la península Ibèrica.
Set creat per MUNARINA per Polyvore
Ja us vaig explicar en el post sobre com fer la Maleta (Cliqueu aqui) cal economitzar l’espai i per això cal portar prendes que combinint entre si. Això és el que vaig fer. Els pantalons tomboy de Mango de color arena els vaig combinar amb una camisa blanca de Boss Orange de temporades passades amb una americana blanca  de Zara. 

fotos de Porto (Portugal)
Uns texans de Armani jeans, un Kaftan de Antik Batik semblant a aquest i una armilla de Herno, hem van servir per l’unic dia que va fer una mica més de fresca. 

Un altre dia els texans me’ls vaig combinar amb un conjunt de samarreta de ratlles i una rebeca de color mandarina, que aquest any ha estat tant de moda.
I per un sopar més formal, em vaig endur un LBD (un vestit negre) que sempre ens treu d’un compromís. 

Viatjar a l’Estiu té els seus avantages, com que la roba és més fineta pots posar-ne mès a dins la maleta i per si de cas, (és aleshores quan el meu marit arronsa el nas) també hi vaig posar uns texans blancs. Sembla mentida les coses que hi caben dins una maleta que NO VA LIMITADA  NI PEL PES NI PER MIDES!.  :-).

Vaig aprofitar aquests texans per combinar-los amb una samarreta platejada de Adolfo Dominguez y una rebeca gris de Massimo Dutti.
No petiu, no em vaig emportar botes, peró si unes Convers blanques. Peró  SI que podeu prendre nota d’aquesta combinació per els vostres conjunts d’hivern.

Be, i això ha sigut el resum de les meves vacances amb clau de MODA.
Nomès em resta comentar-vos que Portugal em va encantar, que tenen unes platjes quilomètriques que per passajar-hi van de fàbula. Que es menja molt i molt bé i una cosa més important encara: tot és més barat que aquí a casa nostra.

FINS AVIAT
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *