Setembre


El mes de setembre és un mes que està al mig del no res. Ni és del tot estiu ni tampoc és tardor. De dia fa calor d’estiu i de nit fresqueta de tardor. 

Però pel Món de la moda és un mes important. Realment se’l considera el tret de sortida de la nova temporada. És quan apareixen els suplements de les revistes de moda amb un recull de què han presentat els dissenyadors i un cop s’han estudiat totes les propostes les agrupen per colors, estampats i formes i ho plasmen a les revistes sota el títol de TENDÈNCIES… Una curiositat és que al mes de setembre se celebren les “FASHION WEEKS” de New York, Londres, Milan y Paris on es presenten les col·leccions per l’ESTIU del 2014! Curiós, oi? Així doncs que al setembre es publiquen les col·leccions que es van presentar al FEBRER del 2013… A hores d’ara però, el nerviosisme que teníem tot esperant el dia que arribaven al quiosc les revistes ja no és tant perquè gràcies a les noves tecnologies ho podem viure a temps real. Malgrat tot,  comprar-se les revistes encara és imprescindible per poder-les obrir totes a sobre la taula i d’una ullada poder fer comparacions, perquè a mi això de treballar amb tres pantalles obertes a la vegada en el meu ordinador em mareja una mica. També us confeso que mirar les tendències de l’estiu que ve quan encara queda 9 mesos se’m fa bastant extrany, peró bé és el que tenen les noves tecnologies. 

Així doncs, que comencem temporada amb un tast de les tendències per aquest hivern.

Fucsia, blau+negre, malles de pell, sudaderes enjoiades, faldilles i vestits de blondes… Ui poder corro massa.


Bé per començar la temporada, poder ja en teniu prou. Al llarg de l’hivern aniré analitzant més tendències i ja les comentarem.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *