SI ET CONVIDEN A UNA CONFERÈNCIA, MILLOR QUE NO HI VAGIS.

XAVIER GUIX
Ahir no va ser un dia COM CADA DIA. Ahir vaig anar a una conferencia a l’Auditori de Granollers conduïda pel doctor  Xavier Guix.: Com hem de viure, era el títol., Tot això no ve a conte de res però em va fer pensar…pensar…i em va costar dormir, com sempre que hi ha alguna cosa-persona-esdeveniment que em trasbalsa els fonaments. El Sr. Guix ben be no em va explicar res que no sabés per endavant , però certament a ningú li agrada que li recordin el que sap que està fent malament a la seva vida. Tenia i té tanta raó quan diu que ens hem acostumat a amagar tot allò que no ens agrada de nosaltres i a idealitzar el JO que volem ser que al final les mentides que nosaltres mateixos en diem per anar tirant ENS LES CREIEM!  I amb aquesta idealització justifiquem la vida que portem i no fem res per canviar-la. El Sr. Guix ens va parlar de l’actitud que tenen alguns davant de la seva imatge reflectida al mirall, doncs com que NO els agrada l’acaben trencant. I això em va culpir.
Una amiga quan sortíem em va preguntar  què m’havia semblat, bé, bé li vaig respondre i mentre caminàvem de retorn a casa li vaig explicar que moltes vegades em mirava al mirall i, com  a la metàfora del Sr. Guix, jo no trencava el mirall, m’hi girava d’esquena que ve a ser el mateix l’unia diferencia és que si fots un cop de puny al mirall et pots fer mal i si t’hi gires no. Però girant-me l’únic cosa que faig es donar l’esquena a la MEVA realitat. Ningú en té la culpa de com jo soc, només jo. Quina conclusió!
Què faig per aconseguir el què vull? A què em resisteixo? De què ens serveix tenir un ideal i no treballar per aconseguir-lo?
En una de les seves refeccions ens va dir: Si vols canviar primer  t’has de preguntat què vols CONSERVAR del teu Jo per reconeixer el que vols canviar. Cal prendre consciència del què ens passa per estar desperts i saber el què vull canviar , conèixer el meus límits i reconèixer quin es el lloc que em pertoca en l’ORDRE NATURAL.
Enteneu ara perquè no es pot anar de conferència? Perquè t’obren la caixa dels trons i encara no estaves preparat per entomar-ho.
Si us conviden a una que sigui de com fer patchwork, feu-me cas.
Arrevuere.
us adjunto el link del blog del Xavier Guix
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *