Sobre mi

Quan vaig començar amb el blog no pensava que acabaria essent el motor de la meva vida. Al principi era un “divertimento”, una via d’escapada a una vida de números, factures i albarans en que s’havia convertit el meu dia a dia.

Necessitava alguna cosa que tornés a donar color a la meva rutina i davant la pantalla del portàtil se’m va obrir un món.

Vaig començar penjant algun article de tant en tant, parlant de temes diversos, però continuava faltant-me el color. M’agradava la decoració i la moda i em comprava un munt de revistes. Allí sí que hi havia color, a les revistes de moda hi havia, bé hi ha molt color. I Moda, molta moda, dissenys i dissenyadors, i propostes noves cada 6 mesos i desfilades i tops models i tendències que cada cop em costava més de posar-les en pràctica.

Què ha passat? Per què abans si i ara no puc posar en pràctica totes aquestes noves propostes dels dissenyadors? Jo us ho diré. M’he fet gran, tenia 45 anys i tot i que estava estupenda no m’ho podia posar tot.

I vaig veure que a la xarxa hi ha via un munt de bloggers de moda amb looks fantàstics, faldilles massa curtes, panxes planes i ni una sola variu. Aleshores vaig pensar: I per què no agafo totes aquestes tendències, les poso en una coctelera, les sacsejo un mica i explico en el blog com adequar-les a la nostra franja d’edat? I això és el que vaig fer i faig encara. I vaig aprofitar per treure’m un Màster en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper a QUÉ ME PONGO, per saber-ne més.

Jo mateixa sense filtres - comcadadia

 

I qui sóc jo? Jo sóc de l’abril del 1965. Taure. Tossuda (més del que voldria) però això també em fa ser pacient, pràctica i tenir força de voluntat. Enemiga de la improvisació, sincera i transparent. Perfeccionista.

M’agrada passejar, les balenes, mirar el cel, el mar i els aparadors de les botigues (durant un temps vaig ser aparadorista). Les faldilles llargues, les sabates i els barrets m’apasionen. Llegir, la música i la bona vida, a qui no!, la bona taula i el bon vi i sobretot compartir-ho amb la familia i els amics. I viatjar, viatjar lluny.

Com cada dia doncs, s’ha convertit en el meu aparador de moda i consells per a dones de més de 45 anys, de recomanacions, de botigues per descobrir, de restaurants per provar, de racons per gaudir.

Així que espero que us agradi, que us sigui útil i que el feu servir molt.

Benvingud@s.