Tendècies Tardor/hivern 2012-13

Tot i que estem gaudint d’un estiuet en ple Octubre, tothom te clar que l’hivern s’acosta i acabarà entrant. Així que aprofitem aquest parèntesi per posar en solfa l’armari. En altres temps que el fred arribava sense avís previ, tot eren corredisses.
Aquest any haurem de mirar més que mai, no escurar-nos les butxaques amb les compres, però no patiu les marques low cost ho tenen TOT, TOT i TOT….
Per aquesta temporada ens proposen: Look masculí, la pell, barroc, total print i etnic, look militar, el vellut. Com sempre no cal abusar, sobre tot amb el total print perquè pot arribar a fer una mica de malt d’ulls.
 
Look Maculí: A mi el que més m’agrada son els pantalons de tall masculí, alehores us recomano una americana entallada per donar-li el toc femení.
Una tendència molt excesiva és la barroca segons Dolce & Gabbana

El que mès m’agrada d’aquesta tendència és que pots agafar una jaqueta de coll rodó tipus chanel i posant a sobre un colleret gran dorat i jugant amb els complements també el pots aconseguir i mai serà tan exagerat.

Jaqueta de Mango (87€), sabates de Guess (92€)

El look militar és bastant senzill de portar perquè basicament es refereix als abrics, a les jaquetes.

Tan els podeu convinar amb pantalons estrets, capri o de pell com amb faldilles i vestits.

Si busqueu per les botigues low-cost trobareu prendes per fer-vos conjunts d’acord amb totes les tendències. A Zara he vist un munt d’abrics amb botonadura a l’estil militar.

En propers post aniré comentant d’altres estils que siguin tendència aquest hivern.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *