THE OSCAR GOES TO …

Un any més ens hem il·lusionat amb la cerimònia dels Oscar’s i moltes hem fet l’esforç de quedar-nos fins tard embobades davant la TV per poder formar part de tot aquest glamour i espectacle.

Les noves tecnologies ens permeten poder valorar, quasi en temps real, el vestit que més o menys ens agrada. I ens agrada tant que no podem estar-nos-en de comentar-ho.

De tots els models que es van passajar per la catifa roja, aquests son els meus escollits:

En primer lloc els 3 looks que més em van agradar.

des de l’esquerra: Charlise Theron de Dior Haute Couture-Anne Hathawat de Prada –
Kerry Washinton de Miu Miu

des de l’esquerra: Jessica Chastain i Naomi Watts de Armani Privé i Jennifer Garner de Gucci
Des de l’esquerra: Stacy Keibler de Naeem Khan, Helen Hunt de H&M, si, ho heu llegit bé
i Samantha Barks de ValentinoEvidenment no estan tots els looks que es varen poder veure sobre la catifa, peró si que són els que em van producir alguna emoció, bona es clar.

Peró com sempre n’hi ha algun que no acabo de veure clar. Com seria el cas del look següent. Jo no sé que li passa a aquesta noia, peró sempre, sempre dona una imatge, com dir-ho sense semblar grollera, que bruteja. Es posa un vestit que val 4 ó 5 vegades el meu sou, I NO LI LLUEIX… alguna cosa no rutlla.
Si voleu més informació dels vestits i dels seus dissenyadors, dels complements i les joies, podeu clir sobre del nom de cada una de las publicacions que portarà directament a l’enllaç d’on he tret totes aquestes fotos.

I això és tot el que va passar una nit d’hivern que varem passar  en vetlla peró amb molt de glamour; com diu el refrany: càrrega que plau no mata(sarna con gusto no pica, diuen en catellà)

FINS AVIAT

Tags from the story
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *