Transperències, si o si?Hi ha propostes de tendències que m’encanten i que m’agradaria posar en pràctica, però digueu-ho com vulgueu: sentit comú (tot i que m’han dit que és el menys comú dels sentits), sentit del ridícul o que m’he fet gran, que això sí que és una gran veritat, NO M’ATREVEIXO ni a pensar en posar-m’ho.

Estic parlant de les transparències, per exemple…


Ja sé que moltes que em seguiu estareu en la mateixa posició que jo, doncs segons l’alçada o el lloc on aquesta transparència estigui, puaf! se’ns farà difícil de portar.
La solució no està en renunciar-hi, sinó en adequar-ho a cadascuna de nosaltres. Vull dir que si tens un bon escot, és aquí on la pots posar. Si tens unes cames boniques, una esquena sensual… Doncs, deixem-nos d’embuts, m’agrada pensar que les transparències en el lloc adequat poden ser mooolt sensuals!
Comencem amb les propostes:
Zona de l’escot
Juntament amb la de la zona de les cames, penso que és la millor, com es pot comprovar. Ensenyes, però no de forma provocadora, sinó insinuant. És la manera d’ensenyar més seductora, sense que es vegi res realment.

Zona de l’abdomen:
Aix!  Personalment penso que és la zona més complicada, més que res perquè és la zona de les molles inadequades! Ara que si les mantens a ratlla (que no és el meu cas) podeu tirar-vos a la piscina i ensenyar melic. Aquesta també és un recomanació vàlida per una de les altres tendències d’aquesta temporada anomenada CROP TOP o BANDEAU.

Una altre opció tau en utilitzar un BUSTIER de fantasia, doncs tan ens serveix de sosten i faixa a la vegada.


Zona de les cames:
En aquesta zona, jo miraria que la transparència estigués just a la zona més bonica de les vostres cames.

I he deixat per a l’última la zona de l’esquena. Una transparència a la zona de l’esquena és molt sensual però, què cal tenir en compte? Dues coses: decidir si has de posar-te sostens o anar sense (decisió enterament personal per allò de la gravetat) i l’altra qüestió a tenir en compte té a veure amb les indesitjables molles (michelins) que es prolonguen cap a l’esquena i que fan lleig. I si a més a més, hi sumem que heu decidit posar-vos sostens us recomano que siguin molt bonics, de blondes, per exemple, tenint present que la mesura dels quals sigui l’adequada per no provocar un michelin nou (crec que m’enteneu).

Un cop explorades totes les opcions, només falta que ho porteu a la pràctica i ho podríeu fer quan us toqui escollir un conjunt per un casament, per donar una idea. Ja que les transparències poden ser de teixit llis o de blondes i de molts colors.

FINS AVIAT

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *