Un look per cada dia – 2

Avui i com cada dia, bé com cada dilluns quan me llevat a les 6:30 del matí, bastant a contracor val a dir, he tingut  la sensació de què feia bastant més fred. I evidentment no anava errada. Només obrir la finestra he vist el Montseny ben nevat.
Ostres què em posaré  – he pensat, doncs he deduït que  l’oficina estaria com un glaçó desprès del cap de setmana. Havia escollit posar-me un vestit, però es clar, ràpidament he canviat d’opinió. Pantalons, he decidit posar-me pantalons i ben calentons. Uns d’Adolfo Dominguez de pell que fa temps que tinc m’han anat de perles.
I aquest és el conjunt.
Anna TC per Polyvore
A la tarda haig d’anar  a la presentació oficial del Mundial de HANDBOL que la meva ciutat (com a bressol del Handbol a Espanya) té l’honor d’organitzar una de les fases,  caldrà que li donem una mica de solemnitat a l’acte i ara si que em posaré el vestit.

 

Demà haig de portar la moto al taller, (ostres quin fred!) uns pantalons de pana fina o de vellut i una bona jaqueta tipus anorac, poder m’anirien d’allò més bé.

I a la nit sopar amb uns amics, totalment informal….. Segur que aquest conjunt em serveix per ambdós.

Dimecres,  aniré al cinema segurament a veure “LOS MISERABLES”…ja us en faré la crònica (us deixaré el comentari en la safata de missatges del blog al final d’aquesta entrada). Que us sembla uns texans y una camisa amb un aire Sixties?

Dijous, sopar amb les amigues….per fi! És tan dificil quedar amb les amigues que tenen nens petits (per la logistica basicament)  tant com que et donin hora a la seguretat social.

Divendres…hem decidit sortir a ballar…Anirem a la Sala LE POUPPE de Sant Celoni, doncs cada divendres als voltants de les 12 de la nit, toca un grup que es diuen Mr & Mrs Jones, que porten molta marxa….No us fagi por posar-vos una samarreta de màniga curta a plè hivern, perquè si sou tan ballarines com jo, us morireu de calor desprès de ballar la tercera cançó. I en aquests llocs no acostuma a fer fred (així també consumeixes més. Que pillins aquests de les discos!) Una samarreta semblant  a aquesta la trobareu a Zara i els texans negres també

Helleka by Polyvore

I ja s’acosta el cap de setmana…
Dissabte ens llevem amb pluja…És el dia que aprofito per anar a comprar les viandes de la setmana, així que caldrà anar ben preparada…..

I el diumenge…..me l’agafaré de Relax total….per què? doncs perquè m’ho mereixo, com totes les dones que treballem a fora i a casa (i per les que s’estan a casa nomès també)……Així que encendré la llar de foc, em prepararé un te i m’acurrucaré al sofà davant la Tv a veure una pel·liculeta romanticona….(per aquestes tardes així us recomano “El Diari de Noa” o “Memòries d’Africa” a mi em relaxen d’allò mès)
Anna TC by Polyvore

Així que, aquest ha sigut el meu lookbook de tota la setmana. Segur que en podreu treure bones ideas per els vostres conjunts setmanals.

FINS AVIAT

Join the Conversation

1 Comment

  1. Us vaig dir que us faria la crònica de “ELS MISERABLES”:
    Be doncs, em va agradar peró també em vaig aburrir en alguns moments. Se’m va fer una mica llarga. La imatge, el vestuari, la posada en escena en genral bé. I els Actors molt bé, sobretot sabent que els que cantaven eren ells mateixos…..la puntuo amb un 7/10

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *