VESTIT LLARG O FALDILLA?

M’agraden molt els vestits llargs, però no he acabat de trobar aquell que em pugui posar cada dia. I quan em poso a buscar-ne em costa decidir-me i m’acabo comprant una faldilla llarga. Potser perquè amb les faldilles és més senzill de fer diferents conjunts. No vull dir que no en trobi, però fins no fa gaire tots tenien un aire massa hippie o eren massa d’estil eivissenc.

Des de fa un parell o tres d’estius tan les faldilles com els vestits llargs estan bastant de moda i ara ja hi ha una mica més on remenar i triar, però tot i així em costa.

He buscat per  Internet inspiració i també he trobat més faldilles que vestits.

Faldilles de ratlles en zig-zag o horitzontals
Faldilles prisades de colors bàsics:
Dels colors de l’estiu

O llises, sense prisats…

O colors de moda com el coral:
Faldilles amb diferents estampats:  petit, geomètric, ètnic, florals…
 

Trobar les  equivalències en  vestits ja m’ha costat una mica més, però ho he aconseguit


Amb zig-zag
Amb blanc o negre que tant poden donar-te un aire elegant o més informal, tot dependrà dels complements i sobretot de les sabates.

Total blanc

Total vermell

Estampats florals en contrast, pastel o bicolor


Estampat ètnic o més boho Xic
 

Amb els colors de moda: coral i nude


I d’aires romàntics, també.
 

No sé si tants exemples encara m’han creat més dubtes, però em sembla que he trobat la solució:

Crec que seguiré buscant i en plena temporada de rebaixes potser trobaré alguna “ganga”

I vosaltres, teniu vestits llargs o faldilles?

FINS AVIAT

Join the Conversation

2 Comments

 1. says: martina

  Hola, Anna! Mira que m’agraden els vestits i faldilles llargues, però les acabo arraconant perquè és massa roba per moure’m bé… De totes maneres aquest estiu és especialment generós amb aquestes modelets. A veure si ho torno a intentar, n’he vist algun que em fa tilin-tilin. Gràcies pel post!

  1. Bon dia Martina,
   Primer de tot, gràcies pel comentari.
   I si, aquest any com que les faldilles estan de moda, no crec que et sigui difícil trobar-ne una que la tela segui lleugera i et permeti moure’t bé. Jo les utilitzo molt per sortir a sopar, perquè a aquesta hora ja no t’has de moure tant com en la resta del dia que es va mès de bòlit.

   Anna TC

Leave a comment
Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *